Wie is Karin te Velde

Even voorstellen: ik ben Karin Brouns – te Velde. Samen met mijn man Martin woon ik in Eindhoven. Met masseren ben ik begonnen vanuit fascinatie voor het menselijk lichaam en hoe lichaam en geest zich steeds aanpassen aan wisselende omstandigheden. De basiskennis over botten, spieren, fysiologie en blessures samen met de holistische benadering vanuit de Traditioneel Chinese Geneeskunde zijn voor mij een geweldige manier om vanuit verschillende perspectieven klachten te benaderen en welzijn te stimuleren. Mijn logo weerspiegeld daarom de combi van westerse en oosterse visie op geneeskunde.

Middels massagetherapie help ik mensen bewust maken van de signalen die ze krijgen van hun lichaam en geest. Zo leer je fijner en ontspannener om te gaan met wat je in het leven tegenkomt. 

Doordat ik ben aangesloten bij de beroepsvereniging FAGT, Federatie Additief Geneeskundig Therapeuten en sta geregistreerd bij het RBCZ, Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg wordt massagetherapie door de meeste zorgverzekeraars (deels) vergoed vanuit een aanvullende zorgverzekering. Dat heeft geen invloed op het eigen risico en een verwijzing is niet nodig.

Ik ben opgeleid als Integraal Massagetherapeut,  sport- en stoelmasseur en heb de diploma’s Medische basiskennis en Psychosociale basiskennis.
Mijn praktijk bestaat sinds 2012. Ook werkte ik ruim 24 jaar bij een groot internationaal bedrijf in diverse management functies. Verder lees en sport ik graag!